Stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van drukpuntmassage. Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. Stoelmassage biedt een ontspannende massage voor de nek, schouders, rug, armen en handen. 

Met behulp van duimen, vingers, handpalmen en ellenboog oefent de masseur druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen.  Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages.

Deelname is heel laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen. De voordelen zijn groot: de stoelmassage wordt door de kleren heen gegeven. De tijdsinvestering is minimaal en een stoelmassage geeft nieuwe energie, ontspanning en rust! Kortom erg geschikt voor bedrijven om dit aan hun medewerkers aan te bieden.

De stoelmassage wordt in de praktijk aangeboden. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om stoelmassages te boeken op hun locatie. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij interesse.