Wellness Be Fit biedt naast verschillende vormen van massage ook individuele sportbegeleiding (personal training) aan.

Iedereen heeft een eigen reden om te gaan sporten. Als persoonlijke trainer ondersteun ik je bij het nastreven van jouw persoonlijke beweegdoelen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, een betere conditie te krijgen of lekker in je vel te zitten; door samen een programma op te zetten gaan we je persoonlijke doel nastreven.

In een gratis eerste persoonlijk gesprek wordt gekeken hoe jouw lichaam en jij als persoon in elkaar zit. Iedereen is namelijk anders, zowel lichamelijk als mentaal. Tijdens dit eerste gesprek worden je doelen vastgesteld en kijken we wat je startniveau is. Aan de hand hiervan bepalen we samen wat het programma wordt, dat jou op een leuke en effectieve manier naar je doel leidt. 

Voor mij als je persoonlijke begeleider is het de uitdaging samen te ontdekken welke aanpak of methode het beste bij je past. De ene persoon heeft het nodig om af en toe wat harder gepusht te worden, terwijl het bij een ander allemaal vanzelf lijkt te gaan. Samen kiezen we een aanpak die het beste bij jou past.

De locatie waar de sportbegeleiding gegeven wordt, wordt in overleg met jou bepaald. Wil je wat meer privé sporten dan is bijvoorbeeld het mogelijk om te sporten bij mijn praktijk aan de Anerweg-Noord 76 te Lutten. 

Persoonlijke sportbegeleiding kost €30,00 per uur. Een strippenkaart van 5 afspraken kost €120,00. De persoonlijke begeleiding vindt plaats op afspraak. Het is mogelijk om een afspraak te maken van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 21.00 uur. 

Maak snel een afspraak voor een eerste gratis gesprek!